søndag den 7. februar 2016

Køkkendrømme

Undskyld den lange ventetid. Bloggen og det virkelige liv kører ikke parallelt, derfor har vi de sidste 2 uger ligget i flytterod. Heldigvis er det overstået og vi er ved at komme på plads :)

Vores køkken er det originale fra da bygningen blev opført, det er altså ca 60 år siden, så det trænger virkelig til en udskiftning. Her i boligforening, kan man frit vælge køkken, så længe det er et Svane Køkken. Derfter afdrager man på et 30 årigt kreditlån, der betales over huslejen.Vi har været hos Svane Køkken et par gange, for at lade os inspirere. Det er en midlertidig bolig situation, vi skal ikke blive boende i lejligheden i 10 år og derfor skal det heller ikke koste en formue.

 

Boligforeningen har en fast konsulent ved Svane, som vi har haft møder med hen af vejen. En utrolig tillidsvækkende og fornuftig mand, der godt kan se vores ideer. Muligvis har vi været årsag til et enkelt eller to grå hår mere hos ham, men han fik tingene til at gå op og alt blev som vi gerne ville have.

Køkkenet er muligvis en lille smule skævt og så er der en inddækningsskakt til vandrør. Det gav lidt udfordringer med henhold til køleskabet, som vi gerne ville have i hjørnet ved siden af denne skakt. Men heldigvis kan alt jo lade sig gøre, som mureren sagde og køleskabet kom til at stå i hjørnet.


Det har været rigtig sjovt at være med til at lave køkkenet. Dejligt at selvom man bor i en boligforening, så kan man få det som man vil have det. Vi er super glade for resultatet, det er blevet så flot. Især klinkerne er vi glade for, de giver en god dynamik i rummet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar