søndag den 24. januar 2016

Ready, set, go!

Okay, den ene lejlighed er sagt op og nu går vi for alvor i gang. Den lejlighed vi skal flytte ind i, har nærmest ikke været renoveret siden den blev bygget midt i 1950'erne. Derfor skal køkkenet udskiftes, al tapet skal ned og gulvet skal slibes, samt have nyt lak.

Lad os starte med at få et overblik over lejligheden.
Nederst fra venstre: Køkken, gang, bad (ovenfor bad, er walk in closet), stue og altan.
I gangen er der også et vindfang og da ydredøren er skiftet, er den total overflødig. 5 døre på 1,5 m2 gang areal, det er alligevel lidt i overkanten.


Vi har søgt boligforeningen om lov til at fjerne vindfanget og det har vi fået lov til. Svigermekanikken blev indkaldt og vupti, så var vindfanget væk. Nemt for mig, for jeg tog på arbejde og da jeg kom hjem, var der det væk. Luksus.

Gulvet har vi haft et profesionelt gulvfirma til at afhøvle og give hvid mat lak. Det ser helt fantastisk ud. Gulvet er meget lysere end før og bare så fint. Vi er helt vilde med det.


Alt tapet er fjernet og hold nu op, hvor sad det armeret ind i væggen nogle steder og andre kunne man lige tage en halv bane og bare trække af. Men efter 3 dages intensiv kamp og lidt mere hjælp fra svigermekanikken og en lillebror, ja så lykkedes det!


Vi vil gerne have glasfilt på væggene, så vi har hyret en maler der spartler samt sætter filt op. Det vil have taget evigheder for os selv, selvom maleren har brugt noget der også føles som evigheder, fordi spartelmassen ikke ville tørre ordentlig op. Men der er lys forude.

Snart kommer der et indlæg om køkkenet. Stay Tuned.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar